De praktijk – Tandartspraktijk Sanders – Helvoirt

De praktijk

De praktijk

Onze tandartspraktijk is een gemoedelijke  solopraktijk voor algemene tandheelkunde. Voor specialistische behandelingen zoals implantaten, lachgasbehandeling, orthodontie en kaakchirurgie verwijzen wij u naar collega’s en specialisten in de omgeving waar we een goede samenwerking mee hebben. Onze patiënten beoordelen de praktijk met een 9,2 (patiënten enquête 2019). Daar zijn we trots op!

Kernpunten

Een goede vertrouwensrelatie
Aandacht en tijd voor de patiënt
Klein en overzichtelijk team
Behandelingen alleen door de tandarts
Hoogwaardige en duurzame materialen
Diagnostiek door OPG
Intraorale camera
Beeldscherm aan de stoel
Garantie en service

Een goede vertrouwensrelatie is onze hoogste prioriteit. Wij behandelen in een prettige en ontspannen sfeer. Rust en aandacht voor de patient vinden wij erg belangrijk. Wij nemen de tijd voor de angstige patient en hebben geduld met kinderen. En wij vinden het fijn om onze patienten persoonlijke aandacht te schenken en te luisteren naar uw wensen. Omdat het team niet groot is blijven de communicatie-lijnen kort en direkt.

Alle behandelingen en controles worden uitgevoerd door de tandarts. De assistente assisteert daarbij. Zij verzorgt bovendien de fluoride-applicaties en poetsinstrukties en maakt overzichtsfoto’s op indicatie. Wij staan voor goede en degelijke zorg, aangepast aan uw wensen.
Onze praktijk staat voor kwaliteit en werkt continue aan periodieke nascholing via cursussen en deelname in een studiegroep (Iqual), weergegeven in het kwaliteitsregister.
De Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (Wet BIG) beschermt patiënten tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen door zorgverleners. Zorgverleners zijn verplicht zich te registreren in het BIG-register. Zo wordt de kwaliteit van de gezondheidszorg bewaakt en heeft de cliënt duidelijkheid over de bevoegdheden van een zorgverlener. Uw tandarts, Mariëlle Sanders, kunt u in het BIG-register vinden onder nummer: 89046816002. https://zoeken.bigregister.nl/bignummer/89046816002