Afspraak verzetten

U kunt bij ons terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen meestal binnen een week terecht voor een controle. Een afspraak maakt u bij voorkeur telefonisch. Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden bij voorkeur tussen 8.30u-13.00u. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en tandvlees en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is. Na de controle maakt de assistente een afspraak met u voor de volgende controle.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Wij vragen u daarom om zo vroeg mogelijk bellen, bij voorkeur voor 10.00u.

Afspraak verzetten

Wilt u een afspraak maken, verzetten of afmelden dan geven wij de voorkeur aan telefonisch contact. Ook kunt u ons via email bereiken.
Bij Verhindering dient u uiterlijk 2 werkdagen tevoren af te melden: telefonisch, online of via e-mail. Wanneer u uw afspraak vergeet, te laat afmeldt of zodanig te laat komt dat uw behandeling niet meer kan plaatsvinden zijn wij genoodzaakt om de verloren tijd in rekening te brengen. Dit is ook van toepassing als u geen afspraak-herinnering per mail heeft ontvangen.

Service

Als uw e-mailadres bij ons bekend is kunnen wij u met een mail herinneren aan uw afspraak.
Ook kunnen wij u via de mail eraan herinneren dat het tijd is voor uw controle als u de afspraak niet tevoren heeft ingepland. U hoeft er alleen voor te zorgen dat uw mailadres bij ons bekend is en veranderingen hierin aan ons doorgeeft.